Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
15.06.2020
Perfektní komunikace, rychlé vyřízení objednávky, ve všem mi vyšli vstříc. Za mě naprostá spokojenost, mohu obchod jen doporučit ostatním váhajícím.
Hodnocení: 5 / 5
08.06.2020
Hodnocení: 5 / 5
28.05.2020
Kočárek jsme si vybrali na těchto internetových stránkách a na základě recenzí, Kifik.cz jednoznačně měl nejlepší cenu, komunikace s majiteli naprosto úžasná a dodací doba přesně tak jak bylo domluveno. Kočárek dorazil naprosto v pořádku přes společnost PPL. Určitě doporučuji.
Hodnocení: 5 / 5
15.05.2020
Super obchod, ochota, skvělá komunikace. Kočárek dorazil za cca 16 dní. Opravdu spokojenost - kočárek je nádhernej
Hodnocení: 5 / 5
03.04.2020
Hodnocení: 5 / 5
03.04.2020
Ok
Hodnocení: 5 / 5
27.03.2020
Obchod Kifik jsme osobně navštívili, kočárek jsme si prohlédli - domluva v obchodě super, vše nám paní předvedla, byla milá a profesionální. Kočárek jsme poté objednali a dle dohody dorazil (zatím neodzkoušen...)
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

kočárky Kifik.cz platební metody

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 ... 20
Autor:Katerina
Datum:čec 1, 2020
Město:Praha
Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne na kocarek Riko Nesa 2020 puzivat autosedacku Besafe? Predem dekuji za odpoved.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:čec 2, 2020
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, výrobce má adaptéry k autosedačce BeSafe Izigo. Hezký den
Autor:Gabriela
Datum:čen 30, 2020
Město:Nový Jičín
Dobrý den, mám zájem o kočárek Nuno Riko 03 Scarlet. Je možné ověřit, zda by dorazil do týdne, nejpozději do 9.7.2020? Moc děkuji. S pozdravem Gabriela
Autor:Stanislav Küfner
Datum:čen 30, 2020
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, kočárek (jestliže bude dostupný u výrobce) bychom mohli přivést 13.07.. Hezký den
Autor:Dita
Datum:čen 21, 2020
Město:Ostroměř
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je v prodeji adaptér či nástavec na vajíčko na kočárek Fiorino
Strana: 1 2 3 4 ... 20
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám