Poradna

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Strana: 1 2 3 4 ... 29
Autor:Veronika
Datum:Jan 18, 2022
Město:Pulečný
Dobrý den, chci se zeptat,jestli možné si na Vaší prodejně v Jablonci kočárek prohlédnout. Konkrétně mám zájem o kočárek Rico Nesa. Děkuji Herčíková
Autor:Stanislav Küfner
Datum:Jan 18, 2022
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel nemáme kamennou prodejnu, působíme jen jako výdejní místo. Již se specializujeme pouze na internetový prodej. Kočárky skladem máme zabalené v bednách a připravené k odeslání, ostatní jsou na objednávku. Doba dodání cca 2-3 týdny. Ale máte-li jakýkoliv dotaz ohledně kočárku, rádi Vám poradíme. Děkujeme za pochopení, kočárky Kifik.cz
Autor:A
Datum:Jan 12, 2022
Zdravím, máte někdo zkušenosti s kočárkem X-lander x-double? Zajímá mě, zda to má odpružený podvozek a nebudou dětem vadit nárazy? Děkuji předem za odpovědi.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:Jan 12, 2022
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, značku X-lander bohužel nemáme v nabídce. Hezký den.
Autor:A
Datum:Jan 12, 2022
Privátní příspěvek
Autor:Hana
Datum:Jan 11, 2022
Město:Brno
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné připojit autosedačku (vajíčko) Cybex nebo Römer na konstrukci kočárků Krasnal. Děkuji moc. S pozdravem Hana V.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:Jan 11, 2022
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, ke kočárku Krasnal nelze dát autosedačka Cybex nebo Maxi Cosi, pouze autosedačka od výrobce. Firma Krasnal pro jiné výrobce autosedaček adaptéry nenabízí. Hezký den.
Strana: 1 2 3 4 ... 29
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Zatím žádné příspěvky
Heureka recenze
Hodnocení: 5 / 5
25.12.2021
Hodnocení: 5 / 5
07.12.2021
Hodnocení: 5 / 5
06.12.2021
Hodnocení: 5 / 5
04.12.2021
Hodnocení: 5 / 5
01.12.2021
Bezkonkurenční cena. Komunikace na jedničku.
Hodnocení: 5 / 5
26.11.2021
Musím říci, že komunikace na prosto špičková, velmi ochotný. Doprava a doručení také proběhlo v naprostém pořádku. Za mě mohu jen doporučit. Lukáš.
Hodnocení: 5 / 5
23.11.2021
Zobrazit více hodnocení

Tato webová stránka používá cookies