Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
17.06.2019
Celková spojojenost
Hodnocení: 5 / 5
16.05.2019
Celkove jsem s obchodem i s kocatkrkem velice spokojena a moc dekuji!
Hodnocení: 5 / 5
02.05.2019
Hodnocení: 4 / 5
29.04.2019
Hodnocení: 5 / 5
07.03.2019
Hodnocení: 5 / 5
01.02.2019
Velmi rychle dodání a kvalitní kočárek nam přišel a samozřejme i barva kočárku krasna a je i dost veliký takže přítel co má skoro 2metry se nebude muset ohýbat moc vám Děkuji
Hodnocení: 5 / 5
31.12.2018
Velice rychle dodání zboží spokojený zákazník
Zobrazit více hodnocení
Telefon 734 428 672: eshop: PO-PÁ 09.00-12.00 14.00-17.00 prodejna: PO, ÚT, PÁ 09.00-12.00 14.00-17.00

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 ... 7
Autor:Zuzana
Datum:čen 17, 2019
Město:Kozmice
Dobry den, s od vas zakoupenym kocarkem jezdime od prosince 2018. Zjistila jsem, ze je JEN JEDNO kolo sjete. Je to na reklamaci? Diky za odpoved Z. K.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:čen 18, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, jaký model kočárku máte? Běháte nebo bruslíte s kočárkem? Děkuji a přeji hezký den.
Autor:Dita Záhorová
Datum:kvě 11, 2019
Město:Kralupy nad Vltavou
Dobrý den, mám kočárek Passo Sport, ale chybí mi k tomu ta přebalovací taška. Je možné ji dokoupit samostatně a za jakou cenu? Moc Vám děkuji za odpověď.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:kvě 13, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel nám výrobce samotnou tašku neprodá. Hezký den.
Autor:Kamila Paurová
Datum:dub 26, 2019
Město:Plzeň
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je kočárek Adamex Giano možno vidět na vlastní oči v nějaké prodejně v Plzni, popřípadě v Praze? Děkuji za odpověď.
Strana: 1 2 3 4 ... 7
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám