Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
12.12.2019
Velká spokojenost, moc krásný a kvalitní kočár... A velmi rychle dodání
Hodnocení: 5 / 5
05.12.2019
Hodnocení: 5 / 5
03.12.2019
Kočárek za super cenu nejsme jedni z těch co kupují kočárek za 20 tisíc na tři roky
Hodnocení: 5 / 5
19.11.2019
Hodnocení: 5 / 5
04.11.2019
Hodnocení: 5 / 5
26.10.2019
Doporučuji Kifik.cz, určitě jsem nenakupovala naposled.
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2019
Doporučuji! Byla jsem se na kočárek osobně podívat v prodejně v Jablonci n.N. Paní v prodejně mi poradila a kočárek předvedla
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 ... 13
Autor:Iva
Datum:lis 26, 2019
Město:Cheb
Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat, zda by bylo možné u výrobce objednat náhradní horní nánožník kočárku Bexa Cube ? Děkuji za odpověď Váňová
Autor:Stanislav Küfner
Datum:lis 26, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel samotný nánožník nám výrobce neušije. Děkuji za pochopení, hezký den.
Autor:Věrka
Datum:lis 14, 2019
Město:Malešovice
Privátní příspěvek
Autor:Stanislav Küfner
Datum:lis 18, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, gumičky objednáme. Skladem bohužel nejsou. Napište mi prosím na email obchod@kifik.cz, kam je pak budete chtít zaslat. Děkuji
Autor:Věrka
Datum:lis 13, 2019
Město:Malešovice
Dobrý den, mám Bexa Ideál new, bohužel nám zlobí gelová kola. Přední, s aretací, strašně lítají, tudíž aretaci moc nepoužíváme, což nám vadí.... Nevíte, kde je chyba? Nebo dají se vyměnit gelová za nafukovací? Předem děkuji za odpověď
Strana: 1 2 3 4 ... 13
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám