Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
16.01.2020
Mohu vřele doporučit.
Hodnocení: 5 / 5
03.01.2020
Hodnocení: 4.5 / 5
21.12.2019
Hodnocení: 5 / 5
18.12.2019
Hodnocení: 5 / 5
12.12.2019
Velká spokojenost, moc krásný a kvalitní kočár... A velmi rychle dodání
Hodnocení: 5 / 5
05.12.2019
Hodnocení: 5 / 5
03.12.2019
Kočárek za super cenu nejsme jedni z těch co kupují kočárek za 20 tisíc na tři roky
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 ... 14
Autor:Martina Bridzikova
Datum:led 2, 2020
Město:Dobromilice
Dobry vecer,potrebuju poradit co delam spatne kdyz me nejde napnout striska u sportovniho kocarku maket lucky.proste to pada jako by tam neco chybelo na vypnuti.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:led 3, 2020
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, nemáte dotažené šrouby kloubů pro polohování stříšky, proto Vám padá. Hezký den
Autor:Ondra
Datum:pro 27, 2019
Dobrý den, potřeboval bych náhradní duše pro přední i zadní kola kočárku RAF-POL Ocean Dream. Prosím o sdělení, který typ duší z vaší nabídky je pro ně vhodný. Děkuji!
Autor:Stanislav Küfner
Datum:led 3, 2020
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, jaký model máte prosím na mysli? Ocean Dream je název barvy. Opište mi prosím čísla z Vašich plášťů. Děkuji
Autor:Iva
Datum:lis 26, 2019
Město:Cheb
Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat, zda by bylo možné u výrobce objednat náhradní horní nánožník kočárku Bexa Cube ? Děkuji za odpověď Váňová
Strana: 1 2 3 4 ... 14
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám