Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
03.04.2020
Hodnocení: 5 / 5
03.04.2020
Ok
Hodnocení: 5 / 5
27.03.2020
Obchod Kifik jsme osobně navštívili, kočárek jsme si prohlédli - domluva v obchodě super, vše nám paní předvedla, byla milá a profesionální. Kočárek jsme poté objednali a dle dohody dorazil (zatím neodzkoušen...)
Hodnocení: 5 / 5
25.03.2020
Vřele doporučuji. Před odesláním mi bylo voláno a domlouván termín doručení.
Hodnocení: 3.5 / 5
21.03.2020
Nemůžu zatím nic porovnávat, zboží mi zatím neprislo
Hodnocení: 5 / 5
02.03.2020
přístup na jedničku, paní milá ochotná, prodejna krásně udržovaná určitě doporučuji
Hodnocení: 5 / 5
01.03.2020
S nakupem- kocarek, autosedacka, jsem velmi spokojena. Vse bylo v poradku doruceno
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 ... 16
Autor:Petra Palásková
Datum:bře 9, 2020
Město:Třebíč
Privátní příspěvek
Autor:Stanislav Küfner
Datum:bře 9, 2020
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, zkuste brzdu promazat silikonovým olejem. Maže se v místě kovových tyček a plastových kolíčků, které zajíždějí do pedálu brzdy. Když se brzda nepromazává a jde těžce zmáčknout brzdový pedál mohou se ohnout plastové kolíčky a brzda tak přestané plnit svou funkci. Pak je potřeba kolíčky vyměnit za nové. Cena je 100,- Kč/kus.
Autor:Novotna
Datum:úno 24, 2020
Město:Ostrava
Dobry den. Jaky nejlehci kocarek do mesta je u vas ke koupi?dekuji
Autor:Stanislav Küfner
Datum:úno 24, 2020
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, mezi nejlehčí kočárky patří kočárky Baby Merc a Bexa.
Autor:Eliška Fajmonová
Datum:úno 14, 2020
Ještě doplním otázku, jestli je možnost na taková kola dokoupit pláště? Hezký den
Strana: 1 2 3 4 ... 16
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám