Poradna

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Strana: 1 2 3 4 ... 26
Autor:Alena
Datum:zář 10, 2021
Město:Semily (okr. Semily)
Privátní příspěvek
Autor:Stanislav Küfner
Datum:zář 13, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel nemáme kamennou prodejnu, máme pouze internetový obchod. Děkuji za pochopení.
Autor:Roman Volf
Datum:srp 20, 2021
Město:Tábor 1
Dobrý den, budeme kupovat kočárek Kočárek Baby Lux Margaret Exclusive Black Grey 2021 i s dětskou autosedačkou. Chtěl bych se zeptat, v kontaktech a dopravě máte možnost uskladnění kočárku do určitého termínu. Chtěl bych se zeptat co proto udělat a zda by bylo možné uschovat i fusak do kočárku Zimní fusák New Baby Classic Wool blue. Termín narození máme 1.2.2022. Uskladnění by tedy bylo někdy do začátku ledna. Mockrát děkuji za odpověď Volf
Autor:Stanislav Küfner
Datum:srp 23, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, můžete si u nás kočárek i s fusakem objednat. Jakmile kočárek přivezeme, zašleme Vám podklady pro platbu a po zaplacení Vám tu kočárek necháme uskladněný do porodu. Pak si den dopředu zavoláte nebo napíšete, že již kočárek máme odeslat a my Vám ho zašleme až si budete přát. Hezký den, Küfner
Autor:Veronika Nešporová
Datum:srp 16, 2021
Město:Ústí nad Labem
Dobry den dnes jsem pichla kolo ke kocarku u Adbor mio. Staci mi dokoupit jen plast? A jakou velikost? Moc dekuji
Autor:Stanislav Küfner
Datum:srp 18, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, duše do kolečka má rozměr 12 1/2 x 2 1/4. Hezký den
Autor:Lucie
Datum:srp 11, 2021
Město:Brno
Privátní příspěvek
Strana: 1 2 3 4 ... 26
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Zatím žádné příspěvky
Heureka recenze
Hodnocení: 5 / 5
09.09.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání kočárku byli jsme si ho vyzvednout na prodejně. Paní byla velice milá. Jsem prvorodička a paní na obchodě neměla problém vysvětlit jak se kočárek sestavuje. Skvělý přístup a mohu jen doporučit
Hodnocení: 5 / 5
30.08.2021
Hodnocení: 4.5 / 5
20.08.2021
Jednání na rovinu, přehlednost zboží, velký výběr
Hodnocení: 5 / 5
11.08.2021
Kočárek moc hezký,jsem spokojená.
Hodnocení: 5 / 5
07.08.2021
Hodnocení: 4 / 5
28.07.2021
Kočárek budeme skládat až se narodí mimčo. Co se týče dopravy a komunikace vřele doporučuji. Kočárek dorazil dle domluvy termín dodání byl 2 týdny a pevně věřím, že i při skládání bude vše v pořádku. děkujeme Kifiku :)
Hodnocení: 5 / 5
27.07.2021
Doporučuji.
Zobrazit více hodnocení