Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
07.03.2019
Hodnocení: 5 / 5
01.02.2019
Velmi rychle dodání a kvalitní kočárek nam přišel a samozřejme i barva kočárku krasna a je i dost veliký takže přítel co má skoro 2metry se nebude muset ohýbat moc vám Děkuji
Hodnocení: 5 / 5
31.12.2018
Velice rychle dodání zboží spokojený zákazník
Hodnocení: 5 / 5
09.12.2018
Skvělá komunikace s prodejcem, kočárek dodán v krátké době, naprostá spokojenost
Hodnocení: 5 / 5
08.11.2018
Hodnocení: 5 / 5
24.10.2018
Hodnocení: 5 / 5
11.10.2018
Široký výběr, vstřícný personál. Jediné, na co upozorním budoucí nakupující, ať kupují s předstihem, dodací lhůta většiny výrobků je 2-6 týdnů. U každého výrobku to ale.mají napsáno, tak jsem s tím počítala a výrobky mi přišly za 3 týdny.
Zobrazit více hodnocení
Zavolejte nám - telefon 734 428 672
Napište nám

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 5
Autor:Karolína
Datum:dub 12, 2019
Město:Praha
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde v Praze je možné si kočárky Bebetto prohlédnout naživo? Děkuji, Karolína
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 12, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, to bohužel nevím. Hezký den.
Autor:Lucie
Datum:dub 4, 2019
Město:Uherský Brod
Dobrý den, je prosím možné tento kočárek dodat s gelovými koly? Jaká by byla případná cena? Moc děkuji za odpověď, L. https://www.kifik.cz/kocarky/zbozi/kocarky-dle-vyrobce/raf-pol/white-lux/produkt/raf-pol-white-lux-08
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 5, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel model White Lux má pouze nafukovací kola. Jestli chcete kolečka gelová, tak ta má model Raf-Pol Sky Lark a Alu way. Hezký den
Autor:Zigie
Datum:bře 22, 2019
Město:Frýdlant v Čechách
dobrý den, byli jsme se podívat na ADBOR TORI CLASSIC v prodejně a koukáme i na internetu a chtěla jsem se zeptat jestli spodek korby jde určit jaký chceme buď černý nebo bílý, nebo jestli je to u daných barev kočárku daná barva spodku korby? Děkuji Zigie
Strana: 1 2 3 4 5
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám