Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
04.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
19.07.2019
Nakup doporuciji, skvele jednani a ochota, dekujeme
Hodnocení: 5 / 5
17.07.2019
Hodnocení: 5 / 5
14.07.2019
Naprosto doporučuji!!! Super jednání!
Hodnocení: 5 / 5
08.07.2019
Hodnocení: 5 / 5
24.06.2019
Hodnocení: 5 / 5
17.06.2019
Celková spojojenost
Zobrazit více hodnocení
DOVOLENÁ 15.08.-23.08. Telefon 734 428 672: eshop: PO-PÁ 09.00-12.00 14.00-17.00 prodejna: PO, ÚT, PÁ 09.00-12.00 14.00-17.00

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 ... 9
Autor:Pavla
Datum:srp 15, 2019
Město:Brno
Dobrý den, rozhoduji se mezi kočárky RAF POL QUEEN a ALU WAY. Jaký je mezi nimi rozdíl? Zajímá mně především hmotnost kočárku a vycvaknutí korby (kočárek budu přenáčet do 2. patra ).
Autor:Dominika
Datum:srp 5, 2019
Město:Semily
Dobrý den, Možná hloupý dotaz, ale nebudete mít skladem náhodou sportovní kočárek Kočárek Expander VIVO 2019. Měla bych o něho zájem ale ráda bych ho nejdrive viděla na živo a k vám to mám nejblíže. Dekuji za odpověď.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:srp 5, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, tento kočárek není objednaný na prodejnu. Máme tu vystavený model Riko Nuno.
Autor:Martina
Datum:srp 1, 2019
Město:České Budějovice
Dobrý den, když si u vás koupím kočárek jak je to se servisem? Můžeme ho uplatnit u vás a nebo v obchodě s kočárky?Děkuji
Autor:Stanislav Küfner
Datum:srp 1, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, provádíme servis na kočárky u nás zakoupené. Kočárek můžete zaslat na naší adresu nebo donést k nám do prodejny. Hezký den.
Strana: 1 2 3 4 ... 9
Recenze kočárku Riko Express

Otestovali jsme za Vás kočárek Riko Express.

 

Ocenili jsme hlavně prostorné korbičky, jednoduché složení podvozku a snadnou manipulaci s kočárkem.

Vnitřní rozměry hluboké korby jsme naměřili 80 x 36 cm. Polstrování korbičky je měkké a dá se odepnout pro možnost praní. Stříška je prodloužená, což oceníte hlavně při nepřízni počasí. Současně má stříška i odvětrání. Součástí korbičky je polohování pro hlavičku, s kterou se manipuluje z venku, takže nemusíte vyndávat miminko.

Sportovní korbička kočárku sluší, kočárek je velice elegantní. Vnitřní rozměr sportovní korby je 92x33 cm. Délku zádové opěrky jsme naměřili 49 cm. Stříška má také prodloužení a dá se odepnout. Nánožník má praktické zipy, takže dítě snadno vyndáte. Korbička má plnou polohu do lehu. Je otočná po i proti směru jízdy. Když je korbička po směru jízdy, dá se podvozek složit společně s korbičkou, což je velkou výhodou.

Podvozek kočárku je lehký, rukojeť má teleskopické nastavení výšky. Podvozek se snadno skládá, po jeho složení jsme naměřili 91x58 cm i s koly. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace. Nevýhodou je nákupní košík, který je otevřený a patří mezi ty menší. Kolečka mají menší průměr, takže je kočárek spíše vhodnější do města. Výhodou jsou bezdušová kolečka. Podvozek je méně odpružený. Výhodou je regulace zavěšení korbiček. Hluboká korba může být výše pro přístup k miminku a sportovní korba pak níže pro starší dítě, které sedá i vysedá snadněji z korbičky. Výška umístění korbiček má tři pozice.

V ceně kočárku je praktický batůžek, pláštěnka a síťka.

 

Výhody:

  • prostorné korby
  • prodloužené stříšky
  • možnost složení podvozku se sportovní korbou
  • bezdušová kola
  • dobrá výbava
  • nastavení výšky korbiček na podvozku

 

Nevýhody:

  • tužší podvozek
  • menší kolečka
  • malý nákupní košík

 

kočárek Riko Express

Diskuse
Zatím žádné příspěvky
Napište nám