Poradna

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Strana: 1 2 3 4 ... 22
Autor:Katka
Datum:dub 24, 2021
Město:Varnsdorf
Dobrý den, zaujal mě kočárek Kočárek Baby Lux Axel Carbon 07 černá 2021, ale zároveň jsem našla i Kočárek Raf-Pol Axel 02 Carbon 2021. Fotografie, cena i popis výrobku jsou úplně stejné. V čem je rozdíl?
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 26, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, jde o stejný kočárek. Někdo ho zná pod výrobcem Raf-Pol a někdo pod názvem Baby Lux. Proto ho máme vložený pod oběma výrobci. Jinak je to společná firma. Raf-Pol vyrábí mechanické části a Baby Lux šije látkové části. Hezký den
Autor:Marcela
Datum:dub 21, 2021
Město:Teplice
Dobrý den, mám zájem o kočárek Riko Nano Pro 2020 Plum - když objednám trojkombinaci s autosedačkou s adaptéry k němu (+2490,-), má tato autosedačka stříšku? Dá se tato autosedačka připoutat vázacím pásem pokud nemám v autě Isofix? Nebo nejlépe, můžete mi napsat odkaz, de bych si mohla tuto autosedačku prohlédnout? Děkuji Vám, s pozdravem Marcela
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 22, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, fotografii autosedačky jsme zaslali emailem. Autosedačka je černá, má stříšku. V ceně autosedačky jsou adaptéry pro možnost vození autosedačky na podvozku kočárku. Autosedačka je pro miminka do 13 kg. Do automobilu se přidělává buď klasicky tříbodovým pásem nebo pomocí isofixové báze, která se musí dokoupit samostatně a pak se autosedačka zacvakne do této báze. S přáním hezkého dne, Stanislav Küfner
Autor:Michaela
Datum:bře 28, 2021
Město:Moravska Trebova
Dobry den, mame kocarek Adamex Barletta, upadlo nam predni kolo - osa se od kola oddelila a nelze ji zandat zpet do kola tak, aby drzela. Slo by objednat kolo nove, i s osou? Dekuji
Autor:Stanislav Küfner
Datum:bře 31, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, mi bohužel náhradní díly na Adamex nemáme skladem. Kontaktujte prosím přímého dovozce značky Adamex. http://www.babynova.cz/kontakt/ . Děkuji
Autor:Zuzana
Datum:bře 22, 2021
Město:Holoubkov
Privátní příspěvek
Strana: 1 2 3 4 ... 22
Naše recenze kočárku Adbor Tori Classic.

Kočárek Adbor Tori Classic má neuvěřitelně prostornou korbičku, je houpavý a pohodlný.

 

Pro velkou poptávku o kočárky s klasickým podvozkem a pevnými koly jsme tentokrát pro naší recenzi vybrali kočárek Adbor Tori Classic.

Velmi mile nás tento kočárek překvapil svou prostornou hlubokou korbičkou. Vnitřní rozměr korbičky je 86x37x21 cm! Což patří mezi nejprostornější korbičky na trhu. Hluboká korba má svůj nánožník, který ochrání Vaše miminko před špatným počasím a větrem. Dále je v korbičce polohování pro hlavičku miminka, pohodlná matrace a ve stříšce odvětrání, které využijeme v teplém počasí.

Podvozek je houpací, má zcela nové zpracování. Nemá zavěšení na pružinách, které bylo dříve u těchto typů podvozků a docházelo k jejich občasným prasknutím. Této závadě se tak tento kočárek zcela vyhne.

Kolečka jsou nafukovací o velikosti 14“, jsou pevná. S kočárkem se dobře jezdí v nerovnostech např. na polních cestách, po lese apod., což uvítají hlavně ti co rádi chodí na procházky do přírody. Dobře se s kočárkem jezdí i ve sněhu, jelikož si kočárek vytváří ve sněhu pouze dvě stopy, a ne čtyři, jako kočárek s pohyblivými předními koly. V obchodních domech nebo v místech, kde je třeba dobrá manévrovatelnost je s kočárkem trošku složitější manipulace, ale při rychlejší rovné jízdě nebo na nerovnostech je jízda velice pohodlná.

Sportovní korbička je otočná po i proti směru jízdy. Její velikost je 87x34 cm, má svůj nánožník, prodlouženou stříšku s větracím otvorem. Vložka uvnitř korbičky je pohodlná a velice příjemná na dotek.

Za příjemnou cenu 11.390,- Kč dostanete celou trojkombinaci. Hlubokou korbičku s nánožníkem, sportovní korbičku s nánožníkem, podvozek s košíkem a čtyřmi koly, tašku na rukojeť, pláštěnku, síťku, rukavice na kočárek, držák na pití, autosedačku s nánožníkem, stříškou a zmenšovací vložkou. Dále adaptéry pro možnost připevnění autosedačky na podvozek kočárku.

 

Výhody:

  • Prostorná hluboká korba
  • Houpavý podvozek
  • Velká kola
  • Bohatá výbava

 

Nevýhody:

  • Horší manévrovatelnost

 

kočárky Adbor Tori Classic

Diskuse

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Zatím žádné příspěvky
Heureka recenze
Hodnocení: 4.5 / 5
05.05.2021
Hodnocení: 5 / 5
04.05.2021
Hodnocení: 5 / 5
03.05.2021
Doporučuji :)
Hodnocení: 4 / 5
01.05.2021
Hodnocení: 4.5 / 5
28.04.2021
Hodnocení: 5 / 5
22.04.2021
Výborná komunikace obchodu. Paní majitelka mi zavolala, že kočárek mají připravený a jestli je možné odeslat. Kočárek měl přijít do 3 týdnů, jak uvádějí na svých stránkách a dorazil po 17 dnech. Kočárek je krásný a obchod doporučuji :-)
Hodnocení: 5 / 5
22.03.2021
Zobrazit více hodnocení