Poradna

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Strana: 1 2 3 4 ... 27
Autor:Jana
Datum:Sep 25, 2021
Město:Plzeň
Dobrý den, máme kočárek Baby Lux largo a sháníme k němu stupátko pro staršího sourozence. Můžete, prosím, poradit které je ke kočárku vhodné? Předem děkuji za odpověď.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:Sep 27, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel stupátka nemáme v nabídce. Děkujeme za pochopení, kočárky Kifik
Autor:Alena
Datum:Sep 10, 2021
Město:Semily (okr. Semily)
Privátní příspěvek
Autor:Stanislav Küfner
Datum:Sep 13, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel nemáme kamennou prodejnu, máme pouze internetový obchod. Děkuji za pochopení.
Autor:Roman Volf
Datum:Aug 20, 2021
Město:Tábor 1
Dobrý den, budeme kupovat kočárek Kočárek Baby Lux Margaret Exclusive Black Grey 2021 i s dětskou autosedačkou. Chtěl bych se zeptat, v kontaktech a dopravě máte možnost uskladnění kočárku do určitého termínu. Chtěl bych se zeptat co proto udělat a zda by bylo možné uschovat i fusak do kočárku Zimní fusák New Baby Classic Wool blue. Termín narození máme 1.2.2022. Uskladnění by tedy bylo někdy do začátku ledna. Mockrát děkuji za odpověď Volf
Autor:Stanislav Küfner
Datum:Aug 23, 2021
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, můžete si u nás kočárek i s fusakem objednat. Jakmile kočárek přivezeme, zašleme Vám podklady pro platbu a po zaplacení Vám tu kočárek necháme uskladněný do porodu. Pak si den dopředu zavoláte nebo napíšete, že již kočárek máme odeslat a my Vám ho zašleme až si budete přát. Hezký den, Küfner
Autor:Veronika Nešporová
Datum:Aug 16, 2021
Město:Ústí nad Labem
Dobry den dnes jsem pichla kolo ke kocarku u Adbor mio. Staci mi dokoupit jen plast? A jakou velikost? Moc dekuji
Strana: 1 2 3 4 ... 27
Naše recenze kočárku Adbor Tori Classic.

Kočárek Adbor Tori Classic má neuvěřitelně prostornou korbičku, je houpavý a pohodlný.

 

Pro velkou poptávku o kočárky s klasickým podvozkem a pevnými koly jsme tentokrát pro naší recenzi vybrali kočárek Adbor Tori Classic.

Velmi mile nás tento kočárek překvapil svou prostornou hlubokou korbičkou. Vnitřní rozměr korbičky je 86x37x21 cm! Což patří mezi nejprostornější korbičky na trhu. Hluboká korba má svůj nánožník, který ochrání Vaše miminko před špatným počasím a větrem. Dále je v korbičce polohování pro hlavičku miminka, pohodlná matrace a ve stříšce odvětrání, které využijeme v teplém počasí.

Podvozek je houpací, má zcela nové zpracování. Nemá zavěšení na pružinách, které bylo dříve u těchto typů podvozků a docházelo k jejich občasným prasknutím. Této závadě se tak tento kočárek zcela vyhne.

Kolečka jsou nafukovací o velikosti 14“, jsou pevná. S kočárkem se dobře jezdí v nerovnostech např. na polních cestách, po lese apod., což uvítají hlavně ti co rádi chodí na procházky do přírody. Dobře se s kočárkem jezdí i ve sněhu, jelikož si kočárek vytváří ve sněhu pouze dvě stopy, a ne čtyři, jako kočárek s pohyblivými předními koly. V obchodních domech nebo v místech, kde je třeba dobrá manévrovatelnost je s kočárkem trošku složitější manipulace, ale při rychlejší rovné jízdě nebo na nerovnostech je jízda velice pohodlná.

Sportovní korbička je otočná po i proti směru jízdy. Její velikost je 87x34 cm, má svůj nánožník, prodlouženou stříšku s větracím otvorem. Vložka uvnitř korbičky je pohodlná a velice příjemná na dotek.

Za příjemnou cenu 11.390,- Kč dostanete celou trojkombinaci. Hlubokou korbičku s nánožníkem, sportovní korbičku s nánožníkem, podvozek s košíkem a čtyřmi koly, tašku na rukojeť, pláštěnku, síťku, rukavice na kočárek, držák na pití, autosedačku s nánožníkem, stříškou a zmenšovací vložkou. Dále adaptéry pro možnost připevnění autosedačky na podvozek kočárku.

 

Výhody:

  • Prostorná hluboká korba
  • Houpavý podvozek
  • Velká kola
  • Bohatá výbava

 

Nevýhody:

  • Horší manévrovatelnost

 

kočárky Adbor Tori Classic

Diskuse

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Zatím žádné příspěvky
Heureka recenze
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2021
Hodnocení: 5 / 5
09.09.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání kočárku byli jsme si ho vyzvednout na prodejně. Paní byla velice milá. Jsem prvorodička a paní na obchodě neměla problém vysvětlit jak se kočárek sestavuje. Skvělý přístup a mohu jen doporučit
Hodnocení: 5 / 5
30.08.2021
Hodnocení: 4.5 / 5
20.08.2021
Jednání na rovinu, přehlednost zboží, velký výběr
Hodnocení: 5 / 5
11.08.2021
Kočárek moc hezký,jsem spokojená.
Hodnocení: 5 / 5
07.08.2021
Hodnocení: 4 / 5
28.07.2021
Kočárek budeme skládat až se narodí mimčo. Co se týče dopravy a komunikace vřele doporučuji. Kočárek dorazil dle domluvy termín dodání byl 2 týdny a pevně věřím, že i při skládání bude vše v pořádku. děkujeme Kifiku :)
Zobrazit více hodnocení