Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2019
Doporučuji! Byla jsem se na kočárek osobně podívat v prodejně v Jablonci n.N. Paní v prodejně mi poradila a kočárek předvedla
Hodnocení: 5 / 5
22.09.2019
Rychle vyřízení skrze email. Dodání mělo být max do 4 týdnu, doručení po dvou týdnech. Jsem spokojená.
Hodnocení: 5 / 5
05.09.2019
Hodnocení: 5 / 5
25.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
04.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
19.07.2019
Nakup doporuciji, skvele jednani a ochota, dekujeme
Hodnocení: 5 / 5
17.07.2019
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 ... 6 7 8 9 10 11
Autor:Monika Küfnerová
Datum:úno 18, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, korba jde jen od firmy Patron. Hezký den.
Autor:Pavla
Datum:úno 7, 2019
Město:Jablonec nad Nisou
Dobrý den ráda bych se zeptala když si u vás doma něco objednám dovezete nebo se dá vyzvednout osobně na prodejně? Děkuji za odpověď
Autor:Stanislav Küfner
Datum:úno 8, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, kočárky posíláme kurýrem na dobírku nebo po platbě předem. Jestliže si chcete zakoupit kočárek v prodejně, je potřeba si kočárek objednat tam. Záloha je 1.000,- Kč předem. Děkuji a přeji hezký víkend, Küfner
Autor:Veronika
Datum:led 23, 2019
Město:Frydlant
Dobrý den, dostala jsem jako dárek od prarodičů kočárek.. nicméně už jeden mám a chtěla jsem se optat zda kočárky i vykupujete..nebyl nikdy používány a je na něj ještě dva roky záruka.Dekuji za odpověď
Autor:Monika Küfnerová
Datum:led 23, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel kočárky nevykupujeme. Hezký den
Strana: 1 ... 6 7 8 9 10 11
Napište nám