Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2019
Doporučuji! Byla jsem se na kočárek osobně podívat v prodejně v Jablonci n.N. Paní v prodejně mi poradila a kočárek předvedla
Hodnocení: 5 / 5
22.09.2019
Rychle vyřízení skrze email. Dodání mělo být max do 4 týdnu, doručení po dvou týdnech. Jsem spokojená.
Hodnocení: 5 / 5
05.09.2019
Hodnocení: 5 / 5
25.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
04.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
19.07.2019
Nakup doporuciji, skvele jednani a ochota, dekujeme
Hodnocení: 5 / 5
17.07.2019
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11
Autor:Martin
Datum:bře 1, 2019
Město:Jablonec nad nisou
Dobrý den, dnes jsme se byli podívat na kočárek summit X3, chtěli by jsme se zeptat, zdali za pomoci adaptéru šla na kočárek přidělat i jina korba než od BJ. děkuji.
Autor:Monika Küfnerová
Datum:bře 4, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel ne. Hluboká korba jde jen od firmy Baby Jogger. Autosedačka jde i od jiné značky (Cybex, Maxi Cosi). Hezký den.
Autor:Michaela
Datum:úno 23, 2019
Město:Cekov
Dobrý večer,ráda bych sehnala tašku ke kočárku Lucky Maked,barva černá s červeným podvozkem.Můžete mi poradit kde sehnat?Děkuji Velebilova
Autor:Stanislav Küfner
Datum:úno 26, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, výrobce nám bohužel samotnou tašku neprodá, ale v nabídce máme univerzální černé tašky od firmy Emitex. Hezký den.
Autor:Ilona
Datum:úno 17, 2019
Město:Šumperk
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je podvozek TYPO od Patronu kompatibilní i s jinou sportovní nástavbou než od Patronu. Děkuji.
Strana: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11
Napište nám