Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2019
Doporučuji! Byla jsem se na kočárek osobně podívat v prodejně v Jablonci n.N. Paní v prodejně mi poradila a kočárek předvedla
Hodnocení: 5 / 5
22.09.2019
Rychle vyřízení skrze email. Dodání mělo být max do 4 týdnu, doručení po dvou týdnech. Jsem spokojená.
Hodnocení: 5 / 5
05.09.2019
Hodnocení: 5 / 5
25.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
04.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
19.07.2019
Nakup doporuciji, skvele jednani a ochota, dekujeme
Hodnocení: 5 / 5
17.07.2019
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 12, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, to bohužel nevím. Hezký den.
Autor:Lucie
Datum:dub 4, 2019
Město:Uherský Brod
Dobrý den, je prosím možné tento kočárek dodat s gelovými koly? Jaká by byla případná cena? Moc děkuji za odpověď, L. https://www.kifik.cz/kocarky/zbozi/kocarky-dle-vyrobce/raf-pol/white-lux/produkt/raf-pol-white-lux-08
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 5, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel model White Lux má pouze nafukovací kola. Jestli chcete kolečka gelová, tak ta má model Raf-Pol Sky Lark a Alu way. Hezký den
Autor:Zigie
Datum:bře 22, 2019
Město:Frýdlant v Čechách
dobrý den, byli jsme se podívat na ADBOR TORI CLASSIC v prodejně a koukáme i na internetu a chtěla jsem se zeptat jestli spodek korby jde určit jaký chceme buď černý nebo bílý, nebo jestli je to u daných barev kočárku daná barva spodku korby? Děkuji Zigie
Autor:Stanislav Küfner
Datum:bře 25, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, spodek korby nelze zvolit. Je určen výrobcem. Hezký den.
Strana: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11
Napište nám