Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
08.10.2019
Doporučuji! Byla jsem se na kočárek osobně podívat v prodejně v Jablonci n.N. Paní v prodejně mi poradila a kočárek předvedla
Hodnocení: 5 / 5
22.09.2019
Rychle vyřízení skrze email. Dodání mělo být max do 4 týdnu, doručení po dvou týdnech. Jsem spokojená.
Hodnocení: 5 / 5
05.09.2019
Hodnocení: 5 / 5
25.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
04.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
19.07.2019
Nakup doporuciji, skvele jednani a ochota, dekujeme
Hodnocení: 5 / 5
17.07.2019
Zobrazit více hodnocení
Zákaznická infolinka + telefonické obj.: 734 428 672, PO-PÁ 09.00-17.00 hod.

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 11
Autor:Dita Záhorová
Datum:kvě 11, 2019
Město:Kralupy nad Vltavou
Dobrý den, mám kočárek Passo Sport, ale chybí mi k tomu ta přebalovací taška. Je možné ji dokoupit samostatně a za jakou cenu? Moc Vám děkuji za odpověď.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:kvě 13, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel nám výrobce samotnou tašku neprodá. Hezký den.
Autor:Kamila Paurová
Datum:dub 26, 2019
Město:Plzeň
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je kočárek Adamex Giano možno vidět na vlastní oči v nějaké prodejně v Plzni, popřípadě v Praze? Děkuji za odpověď.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 29, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, to bohužel nevím. My máme jen prodejnu v Jablonci nad Nisou a zde kočárek momentálně není vystavený. Hezký den.
Autor:Karolína
Datum:dub 12, 2019
Město:Praha
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde v Praze je možné si kočárky Bebetto prohlédnout naživo? Děkuji, Karolína
Strana: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 11
Napište nám