Recenze na heurece
Hodnocení: 5 / 5
04.08.2019
Hodnocení: 5 / 5
19.07.2019
Nakup doporuciji, skvele jednani a ochota, dekujeme
Hodnocení: 5 / 5
17.07.2019
Hodnocení: 5 / 5
14.07.2019
Naprosto doporučuji!!! Super jednání!
Hodnocení: 5 / 5
08.07.2019
Hodnocení: 5 / 5
24.06.2019
Hodnocení: 5 / 5
17.06.2019
Celková spojojenost
Zobrazit více hodnocení
DOVOLENÁ 15.08.-23.08. Telefon 734 428 672: eshop: PO-PÁ 09.00-12.00 14.00-17.00 prodejna: PO, ÚT, PÁ 09.00-12.00 14.00-17.00

kočárky Kifik.cz

Napište nám kdykoliv

Vítejte v poradně kočárky Kifik.cz

Maté-li jakoukoliv otázku z oblasti s Vaším výběrem kočárku, náš team kočárky Kifik.cz Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! Neváhejte a ptejte se nás.

Poradna

Strana: 1 2 3 4 5 6 ... 9
Autor:Zuzana
Datum:čen 17, 2019
Město:Kozmice
Dobry den, s od vas zakoupenym kocarkem jezdime od prosince 2018. Zjistila jsem, ze je JEN JEDNO kolo sjete. Je to na reklamaci? Diky za odpoved Z. K.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:čen 18, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, jaký model kočárku máte? Běháte nebo bruslíte s kočárkem? Děkuji a přeji hezký den.
Autor:Dita Záhorová
Datum:kvě 11, 2019
Město:Kralupy nad Vltavou
Dobrý den, mám kočárek Passo Sport, ale chybí mi k tomu ta přebalovací taška. Je možné ji dokoupit samostatně a za jakou cenu? Moc Vám děkuji za odpověď.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:kvě 13, 2019
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, bohužel nám výrobce samotnou tašku neprodá. Hezký den.
Autor:Kamila Paurová
Datum:dub 26, 2019
Město:Plzeň
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je kočárek Adamex Giano možno vidět na vlastní oči v nějaké prodejně v Plzni, popřípadě v Praze? Děkuji za odpověď.
Strana: 1 2 3 4 5 6 ... 9
Napište nám