Vyhledávání
Kamenná prodejna s kočárky

KAMENNÁ PRODEJNA

Želivského 12/35, 466 05 Jablonec nad Nisou
     Út - Pá  10.00-18.00
     So         09.00-12.00
(neděle, pondělí a svátky zavřeno)
   tel. číslo 734 428 672
kifik@kifik.cz, reklamace@kifik.cz
Ocenění Spolehlivá firma - kočárky Kifik.czkočárky Kifik.czkočárky Kifik.cz

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kifik.cz

Vaše názory jsou důležité
Lenka
Hodnocení: 5 / 5
21.05.2018
Komunikace s obchodem byla naprosto špičková! Kočárek navíc dorazil velmi brzy, i když nebyl skladem.
Hodnocení: 5 / 5
17.05.2018
Lucie K.
Hodnocení: 5 / 5
30.04.2018
Naprostá spokojenost! Po zadání objednávky měla přijít do dvou dnů informace o dostupnosti kočárku. Email s informacemi přišel hned druhý den. Už v té chvíli jsem se radovala, že jsem určitě zvolila ten správný eshop. Kočárek byl s dostupností až 5 týdnů, ovšem k mému překvapení byl k dispozici již pátý den po mé objednávce. Po připsání platby na účet byl bleskově odeslán. Dnes dorazil a jsem naprosto unešena, jak kočárkem, tak jednáním společnosti Kifik. (Cestou se tedy zatoulala autosedačka, která měla přijít společně s kočárkem, ale to v žádném případě není chyba ze strany firmy, ovšem chyba přepravní společnosti.) Z mé strany můžu pět jen samou chválu, v porovnání s jinými eshopy s dětským zbožím se jednání Kifiku nedá srovnat, jsou zkrátka nejlepší! :) Všude budu jen a jen doporučovat! Ještě jednou touto cestou moc a moc děkuji za dokonalou péči o zákazníka. :)
Zobrazit více hodnocení

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zpracování osobních údajů


1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Stanislav Küfner, se sídlem Želivského 12/35, 46605 Jablonec nad Nisou, IČ: 67839258, ŽL vydán Městským úřadem Jablonec nad Nisou dne 01.04.1998 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

2. Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vytvoření objednávky a po té faktury. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Stanislav Küfner, kočárky Kifik.cz.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru Sunlight systems s.r.o.
  • Poskytovatelka zpracování účetnictví Z.Kratochvílová, IČO 63762811
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.