Zavolejte nám - telefon 734 428 672
Napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zpracování osobních údajů


1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Stanislav Küfner, se sídlem Želivského 12/35, 46605 Jablonec nad Nisou, IČ: 67839258, ŽL vydán Městským úřadem Jablonec nad Nisou dne 01.04.1998 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

2. Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vytvoření objednávky a po té faktury. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Stanislav Küfner, kočárky Kifik.cz.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru Sunlight systems s.r.o.
  • Poskytovatelka zpracování účetnictví Z.Kratochvílová, IČO 63762811
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Kočárky Kifik.cz - kočárky pro každého. ESHOP: otevírací doba nonstop. KAMENNÁ PRODEJNA: otevírací doba: PO - PÁ 9.00-12.00 a 14.00-17.00 hod. (sobota, neděle a svátky zavřeno). Želivského 12/35, Jablonec nad Nisou - Rýnovice, 46605. Telefonní číslo 734 428 672 (volejte v otevírací době). Email: kifik@kifik.cz. Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Proč nakoupit právě u nás: kamenná prodejna - osobní odběr - nabízíme osobní, přátelský a profesionální přístup - vážíme si každého zákazníka - k vybraným kočárkům dárek zdarma.

  Kamenná prodejna kočárky Kifik.cz v Jablonci nad Nisou. Sunlight systems - tvorba e-shopů