Vyhledávání
Kamenná prodejna s kočárky

KAMENNÁ PRODEJNA

je pro nemoc 24.04.-01.05. zavřena. Děkujeme za pochopení.

Želivského 12/35, 466 05 Jablonec nad Nisou
     Út - Pá  10.00-18.00
     So         09.00-12.00
(neděle, pondělí a svátky zavřeno)
   tel. číslo 734 428 672
kifik@kifik.cz   prodejnajablonec@kifik.cz  reklamace@kifik.cz
Ocenění Spolehlivá firma - kočárky Kifik.czkočárky Kifik.czkočárky Kifik.cz

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kifik.cz

Vaše názory jsou důležité
Odehnalová
Hodnocení: 5 / 5
11.04.2018
Obchod vřele doporučuji! Perfektní komunikace, odpovídají mailem během pár minut na veškeré dotazy. Rychlost dodání. Na rozdíl od ostatních eshopů námi požadovaný kočárek byl na skladě. Kočárek Riko dorazil v pořádku, odpovídá fotkám. Jen chyběly tři šroubky na blatník, hned jsme je ale sehnali v obchodě, což nepřikládám majiteli obchodu ale výrobci kočárku.
Andrea odehnalova
Hodnocení: 5 / 5
29.03.2018
Kočárek je nádherný jsme nadšení rychle dodáni skvělá komunikace mohu jen doporucit
Hodnocení: 5 / 5
20.03.2018
Rychle doruceni,tovar prisel kompletny a jeste jsme obdrzeli darek k objednavke
Zobrazit více hodnocení

Aktuality, články a recenze na kočárky

Zde Vám budeme nabízet aktuality, články a recence kočárků. Ke každému článku rádi uvítáme diskuzi a Váš názor. Napište nám, které kočárky Vám u nás chybí, jaké upřednostňujete a proč. Rádi uvítáme každý názor.

Chcete koupit nový kočárek pro miminko, tak to jste u nás správně. Aby jsme Vám mohli nabídnout velký výběr, tak se věnujeme pouze prodeji kočárků. Máme v nabídce levné, moderní i luxusní kočárky od různých výrobců a od všech možných barev. K dnešnímu dni Vám nabízíme kočárky od 48 výrobců a naší nabídku neustále rozšiřujeme. Naším přáním je, aby si u nás vybral opravdu každý.

 

Kočárky - Vaše názory a tipy

Strana: 1 2 3 4 ... 44
Autor:Monika Panušková
Datum:dub 14, 2018
Město:Lhota pod Radčem
S obchodem jsem byla naprosto spokojená, dodání velmi rychlé až na jednu drobnost. Objednali jsme si trojkombinaci kočarku baby marc faster 2 v šedivé barvě, při odesílání mi volala paní z prodejny, že autosedačka je bohužel jen v černé barvě, tudíž nebude v barvě kočárku. To mi samozřejmě nevadilo a tak jsem souhlasila. To mi ovšem paní zapomněla říct, že bude úplně jiná. Autosedačka vůbec nevypadá jako ta na obrázku, je nepraktická a nepřijde mi absolutně bezpečná. Kočárek je skvělý, ale tohle mne velice zklamalo, protože za tuto cenu, jsem si mohla koupit autosedačku daleko lepší.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 16, 2018
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, to mě moc mrzí, autosedačku jste nám samozřejmě mohla vrátit a mi bychom Vám vrátili peníze. Bohužel dnes pomalu výrobci přecházejí k omezenému množství barev autosedaček a občas nás o tom neinformují a my to pak nemůžeme předat dál zákazníkům. Ale veškeré autosedačky mají certifikaci ECE R44/04. Přeji hezký den a Vám i Vašemu miminku hodně štěstí a zdraví. Kočárky Kifik.cz
Autor:Pavel Michek
Datum:dub 1, 2018
Město:Desná
Ahoj, s obchodem jsme naprosto spokojeni, skvělý výběr i následné služby. Opravili zdarma i věci, na které se nevztahovala záruka :) vřele doporučuji.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:dub 3, 2018
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, moc děkujeme, velice si vašeho názoru vážíme. Přejeme Vám hezký den.
Autor:Petra
Datum:bře 9, 2018
Město:Hostomice
Dobrý den, moc děkuji za rychlé služby a dodání kočárku Riko Nano .. Chválím paní z prodejny za trpělivost a perfektní rady :-)
Autor:Stanislav Küfner
Datum:bře 9, 2018
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, moc děkujeme a paní prodavačce to vyřídím. Hezký den, Küfner
Autor:Blazkova
Datum:úno 27, 2018
Město:Brno
Kde se prosim daji koupit kocarky mp design,kdyz uz je nenabizite.co je to za firmu dekujitk w
Strana: 1 2 3 4 ... 44
Novinky mezi kočárky
123...20
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Baby Merc Faster 3 Style 85

Baby Merc Faster 3 Style 85
Výrobce: Baby-Merc
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 10 400 Kč
Kočárky Baby Merc Faster 3 Style v provedení 85. Kočárek s prostornou plastovou korbičkou a lehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Riko Naturo Ecco 03 Chocolate

Riko Naturo Ecco 03 Chocolate
Výrobce: Riko
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 12 090 Kč
Kočárky Riko Naturo Ecco Chocolate. Moderní kočárek s plastovou korbičkou a ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Wiejar Modo Next Royal Gold

Wiejar Modo Next Royal Gold
Výrobce: Wiejar
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 11 800 Kč
Kočárky Wiejar Modo Next Royal Gold. Luxusně provedený kočárek s ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Expander Mondo Ecco 28

Expander Mondo Ecco 28
Výrobce: Expander
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 10 900 Kč
Kočárky Expander Mondo Ecco Olive. Kočárek s plastovou korbičkou a ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Expander Enduro 01

Expander Enduro 01
Výrobce: Expander
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 11 900 Kč
Kočárky Expander Enduro Malachit. Kombinovaný kočárek s lehkým podvozkem a moderním vzhledem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Wiejar Modo Next 09

Wiejar Modo Next 09
Výrobce: Wiejar
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 11 260 Kč
Kočárky Wiejar Modo Next 09. Luxusně provedený kočárek s ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Baby Merc Faster 3 Style 92

Baby Merc Faster 3 Style 92
Výrobce: Baby-Merc
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 10 400 Kč
Kočárky Baby Merc Faster 3 Style v provedení 92. Kočárek s prostornou plastovou korbičkou a lehkým podvozkem.
Dárek zdarma
Doprava zdarma
Novinka

Adamex Luciano Q7

Adamex Luciano Q7
Výrobce: Adamex
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 13 250 Kč
Kočárky Adamex Luciano Q7. Luxusně provedený kočárek s ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Wiejar Modo 05

Wiejar Modo 05
Výrobce: Wiejar
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 11 260 Kč
Kočárky Wiejar Modo 05. Luxusně provedený kočárek s ultralehkým podvozkem.
 
123...20