Vyhledávání
Kamenná prodejna s kočárky

KAMENNÁ PRODEJNA

Želivského 12/35, 466 05 Jablonec nad Nisou
     Út - Pá  10.00-18.00
     So         09.00-12.00
(neděle, pondělí a svátky zavřeno)
   tel. číslo 734 428 672
kifik@kifik.cz   prodejnajablonec@kifik.cz  reklamace@kifik.cz
Ocenění Spolehlivá firma - kočárky Kifik.czkočárky Kifik.czkočárky Kifik.cz

Vaše názory jsou důležité
Hodnocení: 5 / 5
26.01.2018
Prestoze zbozi nebylo skladem a dodaci lhuta byla pomerne dlouha, byla objednavka vyrizena relativne rychle (nespechali jsme, tak jsme si to mohli dovolit a najednou jeste mame mesic k dobru :) ). O prubehu objednavky jsme byli vzdy telefonicky informovani. Skvela prace!
Karel
Hodnocení: 5 / 5
17.01.2018
Osobní kontakt na prodejně s paní prodavačkou velmi příjemná, ochotně ukázala všechny možné varianty kočárků. Emailová i telefonická komunikace na super úrovni. Po objednání přišlo několik emailů a poté i telefonický kontakt na smluvení dne dodání. Doba dodání v eshopu uvedena na až 6 týdnů, ve skutečnosti kočárek dorazil za 10 dní, takže spokojenost.
MajinkaZ
Hodnocení: 5 / 5
17.01.2018
Zobrazit více hodnocení

Aktuality, články a recenze na kočárky

Zde Vám budeme nabízet aktuality, články a recence kočárků. Ke každému článku rádi uvítáme diskuzi a Váš názor. Napište nám, které kočárky Vám u nás chybí, jaké upřednostňujete a proč. Rádi uvítáme každý názor.

Chcete koupit nový kočárek pro miminko, tak to jste u nás správně. Aby jsme Vám mohli nabídnout velký výběr, tak se věnujeme pouze prodeji kočárků. Máme v nabídce levné, moderní i luxusní kočárky od různých výrobců a od všech možných barev. K dnešnímu dni Vám nabízíme kočárky od 48 výrobců a naší nabídku neustále rozšiřujeme. Naším přáním je, aby si u nás vybral opravdu každý.

 

Kočárky - Vaše názory a tipy

Strana: 1 2 3 4 ... 43
Autor:Žaneta
Datum:úno 1, 2018
Město:Moravský beroun
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na dodací lhůtu kočárku maked lucky dots20. Máme termín květen a nerada aby mi kočárek přišel pozdě, a je možné kdyby náhodou přišel o něco dříve jej u vás uschovat pár dní? Děkuji Žaneta
Autor:Monika Küfnerová
Datum:úno 1, 2018
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, doba dodání je 3-4 týdny. Kočárek po složení zálohy 2.000,- Kč je možné u nás uskladnit až do porodu. V případě zájmu o uskladnění uveďte toto do poznámky v objednávce. Hezký den
Autor:Veronika
Datum:led 29, 2018
Město:Radnice
Kočárek dorazil a musím říct že v reálu je mnohen hezčí :-) velice mě potěšil, už se těším až poprvé vyjedeme
Autor:Stanislav Küfner
Datum:led 29, 2018
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, moc děkujeme. Přejeme Vám i Vašemu miminku hodně zdraví a štěstí. Kočárky Kifik.cz
Autor:Kateřina Horvathová
Datum:led 25, 2018
Město:Hradec Králové
Dobrý den, dnes mi dorazil kočárek. Jsem více než spokojená, kočárek splnil maximálně mé očekávání.
Autor:Stanislav Küfner
Datum:led 26, 2018
Email:
Web:https://www.kifik.cz/
Dobrý den, moc děkujeme. Přejeme Vám i Vašemu miminku hodně stěstí a zdraví. Hezký den
Autor:Kateřina Horvathová
Datum:led 25, 2018
Město:Hradec Králové
Privátní příspěvek
Strana: 1 2 3 4 ... 43
Novinky mezi kočárky
123...23
Doprava zdarma
Novinka

Euro-Cart Durango Sport 02

Euro-Cart Durango Sport 02
Výrobce: Euro-Cart
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 10 120 Kč
Běžná cena: 10 990 Kč
Kočárky Euro-Cart Durango Sport v provedení Carbon. Kočárek s plastovou korbičkou a ultralehkým podvozkem.
Novinka

Dymex Titan 15

Dymex Titan 15
Výrobce: Dymex
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 8 670 Kč
Kočárky Dymex Titan 15. Kočárek s plastovou korbičkou a ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Venicci Silver Special Edition 202

Venicci Silver Special Edition 202
Výrobce: Venicci
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 18 500 Kč
Kočárky Venicci Silver. Elegantní multifunkční dětský kočárek od anglického výrobce Venicci je vhodný od narození do tří let.
Novinka

Maked Lulu 03

Maked Lulu 03
Výrobce: Maked
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 8 990 Kč
Kočárky Maked Lulu v provedení 03. Elegantní kočárek s prostornou korbičkou a dobře odpruženým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Wiejar Angelo 05

Wiejar Angelo 05
Výrobce: Wiejar
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 11 990 Kč
Běžná cena: 13 199 Kč
Kočárky Wiejar Angelo v provedení 05. Luxusně provedený kočárek s ultralehkým podvozkem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Riko Reflex Graphite

Riko Reflex Graphite
Výrobce: Riko
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 10 990 Kč
Běžná cena: 12 490 Kč
Kočárky Riko Ref-lex v provedení Graphite. Kombinovaný kočárek s lehkým podvozkem a moderním vzhledem.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Bebetto Holland LJ195

Bebetto Holland LJ195
Výrobce: Bebetto
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 10 850 Kč
Kočárky Bebetto Holland v provedení LJ195. Luxusní multifunkční kočárek pro děti 0-36 měsíců (max 15 kg).
Novinka

Krasnal Nexxo black mint

Krasnal Nexxo black mint
Výrobce: Krasnal
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 7 990 Kč
Kočárky Krasnal Nexxo v provedení 04. Elegantní a velmi lehký kočárek s plastovou korbičkou.
Doprava zdarma
Dárek zdarma
Novinka

Bebetto Bresso 01

Bebetto Bresso 01
Výrobce: Bebetto
Dostupnost: Obvykle 2-6 týdnů
 13 300 Kč
Kočárky Bebetto Bresso 01. Luxusní multifunkční kočárek pro děti 0-36 měsíců (max 15 kg).
 
123...23